Examentraining

Rated 5 out of 5
29 mei 2024

Een aantal weken geleden heb ik een examen training wiskunde B gevolgd en dit heeft me heel erg geholpen. Ik ging met veel meer vertrouwen mijn examen inn

Josephine

Hele goede bijles!

Rated 5 out of 5
24 mei 2024

Toen ik aankwam bij meneer Hudepohl had ik een 1, een 4.4 en een 5.4 gehaald voor wiskunde. Niet al te best dus. De eerste les bij meneer Hudepohl was meteen heel hulpvol, ik heb nu een tijdje bijles met hem en heb voor mijn recente toetsen een 8.4 en een 7.3 gehaald! Een aardig verschil dus! De uitleg is super fijn en meneer Hudepohl behandeld het op een goed tempo! Ik raad het zeker aan, als je moeite hebt met wiskunde.

Milena

Examentraining wiskunde a vwo

Rated 5 out of 5
8 april 2024

Afgelopen weekend heb ik de tweedaagse examentraining wiskunde a vwo gevolgd. In deze dagen heb ik veel geleerd. Natuurlijk over wiskunde, maar ook over hoe ik een vraag aanpak en nog veel meer tips over hoe ik mij het beste kan voorbereiden. Ik heb vertrouwen gekregen in het wiskunde examen!

Emma
Verified

Leuke en nuttige examentraining VWO wiskunde B

Rated 5 out of 5
24 maart 2024

Afgelopen weekend heb ik de examentraining voor VWO wiskunde B gevolgd en dit is echt aan te raden! In twee dagen neem je in een klein groepje alle stof door met ruimte voor vragen, oefenopgaven en oude examens. Het is de perfecte combinatie tussen effectief werken en een gezellige sfeer. In één weekend heb ik een duidelijk overzicht van de stof gekregen en heb ik meer plezier gekregen in het maken van opgaven. Kortom een echte aanrader dus!

Lot
Verified

Fijne bijspijkerdag wiskunde B

Rated 5 out of 5
12 februari 2024

Afgelopen weekend een hele fijne bijspijkerdag voor wiskunde B gevolgd. Er werd de tijd genomen om alle stof te behandelen en er was meer dan genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Voor het eerst begrijp ik alle stof. Ik ga nu met veel meer vertrouwen mijn examens in!

Carmen
Verified

Bijles examen VWO Wiskunde B

Rated 5 out of 5
19 september 2023

Ik heb meermaals bijlessen gevolgd bij Erwin om mij te helpen met mijn wiskunde B examen. Hij kijkt goed per persoon wat je nodig hebt en wat voor jou het beste werkt. Ik ben uiteindelijk ook geslaagd met een 9 gemiddeld, dus de lessen hebben zeker geholpen!

Luna
Verified

Bijles en examentraining wiskunde A

Rated 5 out of 5
27 juli 2023

Super fijne en leerzame bijles en examentraining gehad dit jaar! Deze bijles heeft mij enorm geholpen en vertrouwen gegeven. Het was altijd leerzaam en leuk! Ik begon dit jaar met een 5 en heb heb uiteindelijk mijn examen afkunnen ronden met een goed cijfer.

Benthe
Verified

Effectief en leuk

Rated 5 out of 5
27 juni 2023

Ik heb onlangs drie keer bijles gehad en ik ben blij te kunnen zeggen dat het een erg goede ervaring was. De bijles was niet alleen zeer effectief, maar ook leuk en toegankelijk. Ik heb een hoop nieuwe wiskundetrucjes geleerd die ik op school nog niet eerder had gezien. Ik vond het vooral heel fijn dat ik de vraagstelling en de perfecte antwoorden voor op de toets heb geleerd. Dit heeft me echt door het examen geholpen. Erwin was vriendelijk en deskundig en ik voelde me gelijk op mijn gemak.

Beau
Verified

Wiskunde begeleiding

Rated 5 out of 5
6 juni 2023

Als ouders zien wij hoe Erwin het enthousiasme en spirit voor wiskunde weer heeft terug gebracht bij onze zoon in 5 VWO, hier zijn wij hem zeer erkentelijk voor!

Anita
Verified

Examentraining wiskunde A

Rated 5 out of 5
25 mei 2023

Ik heb een hele leerzame examentraining gehad. Ik ging met vertrouwen het examen in en daardoor ging het examen erg goed! De training is een echte aanrader.

Lisan
Verified
Heb je ergens vragen over? Neem gerust contact met mij op!Erwin Hudepohl

Prins Willem Alexanderlaan 1419

7312 GA Apeldoorn

06 38121439KvK:  87589354

Btw-Id: NL004444739B28