Bijles examen VWO Wiskunde B

Rated 5 out of 5
19 september 2023

Ik heb meermaals bijlessen gevolgd bij Erwin om mij te helpen met mijn wiskunde B examen. Hij kijkt goed per persoon wat je nodig hebt en wat voor jou het beste werkt. Ik ben uiteindelijk ook geslaagd met een 9 gemiddeld, dus de lessen hebben zeker geholpen!

Luna
Verified

Bijles en examentraining wiskunde A

Rated 5 out of 5
27 juli 2023

Super fijne en leerzame bijles en examentraining gehad dit jaar! Deze bijles heeft mij enorm geholpen en vertrouwen gegeven. Het was altijd leerzaam en leuk! Ik begon dit jaar met een 5 en heb heb uiteindelijk mijn examen afkunnen ronden met een goed cijfer.

Benthe
Verified

Effectief en leuk

Rated 5 out of 5
27 juni 2023

Ik heb onlangs drie keer bijles gehad en ik ben blij te kunnen zeggen dat het een erg goede ervaring was. De bijles was niet alleen zeer effectief, maar ook leuk en toegankelijk. Ik heb een hoop nieuwe wiskundetrucjes geleerd die ik op school nog niet eerder had gezien. Ik vond het vooral heel fijn dat ik de vraagstelling en de perfecte antwoorden voor op de toets heb geleerd. Dit heeft me echt door het examen geholpen. Erwin was vriendelijk en deskundig en ik voelde me gelijk op mijn gemak.

Beau
Verified

Wiskunde begeleiding

Rated 5 out of 5
6 juni 2023

Als ouders zien wij hoe Erwin het enthousiasme en spirit voor wiskunde weer heeft terug gebracht bij onze zoon in 5 VWO, hier zijn wij hem zeer erkentelijk voor!

Anita
Verified

Examentraining wiskunde A

Rated 5 out of 5
25 mei 2023

Ik heb een hele leerzame examentraining gehad. Ik ging met vertrouwen het examen in en daardoor ging het examen erg goed! De training is een echte aanrader.

Lisan
Verified

Examentraining VWO wiskunde A

Rated 5 out of 5
4 mei 2023

Onlangs heb ik een examentraining wiskunde A gevolgd. De tweedaagse was enorm leerzaam! Alle stof is behandeld en ik heb genoeg tijd gehad om mijn vragen te stellen. Ik ga met vertrouwen mijn examen in!

Feline
Verified

Examentraining wiskunde A

Rated 5 out of 5
2 mei 2023

Vorige week heb ik examentraining wiskunde A gehad en dit is zeker een aanrader! Ik ga nu met veel vertrouwen mijn examens in en ik ken de stof!

Elisa
Verified

Wiskunde a vwo examentraining

Rated 5 out of 5
2 mei 2023

Super fijne tweedaagse examentraining gehad! Alles stof helemaal herhaald en voldoende meegekregen om thuis nog goed te oefenen! Het was een fijne omgeving en sfeer om deze twee dagen door te brengen en heb veel geleerd!

Noor
Verified

top examentraining Wiskunde A

Rated 5 out of 5
2 mei 2023

Afgelopen week een enorm fijne wiskunde a examentraining gehad van Erwin! Er werd alle tijd genomen om de stof goed te bespreken en vragen te beantwoorden. Ook gingen we gezamenlijk stapsgewijs door opdrachten heen waardoor ik heel veel overzicht heb kunnen creëren voor mijzelf.

Door deze training kan ik nu thuis zelf met overzicht en zelfvertrouwen wiskunde examens oefenen. Echt top!!

Emma
Verified

Fijne Examentraining vwo wiskunde A

Rated 5 out of 5
2 mei 2023

Afgelopen week een hele fijne examentraining gehad waardoor ik met veel vertrouwen mijn examen in ga!

Job
Verified
Heb je ergens vragen over? Neem gerust contact met mij op!Erwin Hudepohl

Prins Willem Alexanderlaan 1419

7312 GA Apeldoorn

06 38121439KvK:  87589354

Btw-Id: NL004444739B28