Fijne Examentraining vwo wiskunde A

Rated 5 out of 5
2 mei 2023

Afgelopen week een hele fijne examentraining gehad waardoor ik met veel vertrouwen mijn examen in ga!

Job
Verified

Examentraining Wiskunde A

Rated 5 out of 5
2 mei 2023

Onlangs heb ik een weekend examentraining Wiskunde A VWO gevolgd. Het waren twee super leerzame dagen met een hele goede opbouw. Ook is er veel ruimte voor vragen en dus extra help. Aan het einde nog een proefexamen gemaakt waarin we alle geleerde kennis gelijk konden toepassen. Ik ga nu vol vertrouwen m’n examen in!

Lieske
Verified

VWO Wiskunde B Examentraining

Rated 5 out of 5
26 april 2023

Zeker nuttig voorafgaand je Wiskunde B examen om goed de onderwerpen van het Wiskunde B examen per domein te behandelen. Op basis van de opgebouwde kennis na de examentraining kan je deze toepassen en zelf mee oefenen en doornemen en weet je waar je sterke en zwakke punten zijn. Erwin legt de stof goed en duidelijk en de examentraining is goed overzichtelijk per domein opgebouwd wat natuurlijk heel fijn is.

De lunch was ook goed en lekker trouwens!

Deze training is zeker aan te raden als je een goede beeld van het examen wilt hebben!

Patrick
Verified

Examentraining wiskunde B

Rated 5 out of 5
26 april 2023

Onlangs een weekend examentraining wiskunde B gevolgd waar ik heel veel van geleerd heb.

Een goede opbouw van de dag waarbij we afwisselend stof herhaalden en opdrachten maakten. Aan het eind van het weekend een proefexamen gemaakt zodat je ook echt wist waar je stond. Persoonlijk heb ik vooral hiervan veel vertrouwen gekregen.

Een echte aanrader deze training!

Eline
Verified

Examentraining wiskunde A

Rated 5 out of 5
7 april 2023

Onlangs een weekend examentraining gevolgd, en heb erg veel opgestoken. De gehele examenstof wordt duidelijk uitgelegd met genoeg ruimte en tijd voor vragen. Op een prettige manier examentraining volgen en tegelijkertijd hard doorwerken! Absoluut aan te raden!

Pieter
Verified

Examentraining wiA

Rated 5 out of 5
6 april 2023

Super goede examentraining! Heb erg veel geleerd, en heb een stuk meer vertrouwen in mijn eindexamen. Zeker aan te raden!

Tobias
Verified

Top examentraining wiskunde A!

Rated 5 out of 5
6 april 2023

Twee super leerzame dagen gehad tijdens de examentraining wiskunde A. Alle stof werd nog een keer grondig herhaald met aan het einde van het weekend het maken van een oud examen, zodat je geleerde kennis gelijk getest werd. De verdeling rust en leren was top! Zeker een aanrader!

Sarah
Verified

Top examentraining wiskundeA!

Rated 5 out of 5
2 april 2023

De examentraining was erg goed! Alle onderwerpen die bij het examen aan bod komen zijn duidelijk en op een overzichtelijke manier behandeld. De stof was goed verdeeld over de twee dagen en er waren genoeg pauzes tussendoor.

Chloé
Verified

Bijspijkerdagen een succes!

Rated 5 out of 5
18 februari 2023

Ben nu bij verschillende bijspijkerdagen geweest en heb zo veel meer vertrouwen in mezelf! Vooral fijn was dat de dagen zo goed opgebouwd waren. We werkten voor +- 45 minuten aan een bepaald onderwerp en namen dan een korte pauze. Tussen de middag namen we een langere lunchpauze. Door deze opbouw kon iedereen de hele dag geconcentreerd blijven. Een groot succes!

Eline
Verified

Top bijspijkerdag

Rated 4 out of 5
3 februari 2023

De bijspijkerdag over integreren was echt fantastisch. De opbouw van de dag en ook de uitleg was perfect, duidelijk en overzichtelijk. Ik snap alles en ben zelfverzekerd over mijn kansen op de toets.

Josephine
Verified
Heb je ergens vragen over? Neem gerust contact met mij op!Erwin Hudepohl

Prins Willem Alexanderlaan 1419

7312 GA Apeldoorn

06 38121439KvK:  87589354

Btw-Id: NL004444739B28