Fijne bijles

Rated 5 out of 5
3 februari 2023

Sinds een paar maanden heb ik bijles bij meneer Hudepohl en dat is duidelijk terug te zien in mijn vertrouwen in wiskunde. Ook mijn cijfers zijn gestegen. De manier van bijles geven en de omgeving zijn heel erg fijn.

Josephine
Verified

Top bijles

Rated 5 out of 5
30 januari 2023

Erwin legt fijn en duidelijk uit! Vragen stellen is makkelijk en ik zie er nooit tegen op! Ik ga met meer zelfvertrouwen mijn toetsen in.

Evelien
Verified

Top bijles

Rated 5 out of 5
29 januari 2023

Ik zit nog niet zo lang op bijles, maar ik merk nu al dat het heel veel helpt! Erwin legt heel fijn uit en heeft allerlei tips. Ik raad de bijles zeker aan!

Annemijn
Verified

Bijles

Rated 5 out of 5
29 januari 2023

Ik heb wiskunde altijd moeilijk gevonden, maar sinds ik bijles heb bij Hudepohl wtc gaat het heel goed! Ik haal eindelijk weer voldoendes en ga met vertrouwen de toetsen in!

Elisa
Verified

Top bijles

Rated 5 out of 5
29 januari 2023

Super goede bijles. Ik zit nu in VWO 6 en vind wiskunde best moeilijk. Ik ga nu mijn wiskunde toetsen in met veel meer vertrouwen.

Anna
Verified

Zelfvertrouwen

Rated 5 out of 5
22 december 2022

Mijn dochter heeft dyscalculie waardoor wiskunde lastig is. Erwin Hudepohl neemt heel rustig de tijd om in haar tempo de stof door te nemen. Erwin laat haar zelf nadenken, waardoor het beter binnenkomt. Ze volgt met meer zelfvertrouwen de wiskunde lessen en heeft zelfs tijdens toetsen geen black out meer gekregen.

Dank je wel Erwin voor je geweldige hulp!

Lidia
Verified

Top bijles

Rated 5 out of 5
13 december 2022

Sinds kort heb ik bijles van Erwin. Het zijn ontzettend goede bijlessen waar ik veel van leer. Met alle vragen en moeilijkheden word ik geholpen. Ik heb er nu eindelijk vertrouwen in dat ik met een voldoende ga slagen! Ik raad de bijlessen zeker aan!!

Lieske
Verified

Top bijles!

Rated 5 out of 5
7 december 2022

Eerlijk gezegd dacht ik dat mijn cijfers voor wiskunde een beetje verloren waren, maar dankzij de bijlessen heb ik weer vertrouwen in mezelf. Erwin legt op een hele duidelijke manier dingen uit, waardoor ik het snel begrijp. Op naar slagen met een voldoende!!

Eline
Verified

Het vertrouwen is weer terug!

Rated 5 out of 5
14 oktober 2022

Onze zoon zit op een school waar helaas nauwelijks uitleg wordt gegeven als het op wiskunde aankomt, en zowel de resultaten als de lessen waren de afgelopen anderhalf jaar dan ook erg deprimerend en demotiverend voor hem.

Na één individuele bijles van Erwin heeft hij er echter al vertrouwen in dat het toch goed gaat komen met wiskunde, en wij ook! De persoonlijke benadering en de maatwerkbegeleiding waar het in het onderwijs zo vaak aan ontbreekt, biedt Erwin gelukkig wel. Hij weet echt hoe je dit vak helder, begrijpelijk en zelfs leuk maakt voor kinderen.

Als je het voor elkaar krijgt om anderhalf jaar depressie binnen één les als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen, dan ben je echt een grote meester. Onze zoon heeft nu al meer van je geleerd dan alleen wiskunde. Veel dank, Erwin!

Aurelia
Verified

Bijles

Rated 5 out of 5
13 oktober 2022

Onze zoon is vorig jaar met een onvoldoende over gegaan naar de 3e klas en had hierdoor geen plezier meer in het vak. Na 2 wiskunde bijlessen van Erwin Hudepohl heeft hij weer veel vertrouwen en weer plezier in het vak! Erwin legt heel goed en duidelijk uit. We zijn Erwin erg dankbaar dat hij onze zoon zo snel en goed heeft geholpen.

May
Verified
Heb je ergens vragen over? Neem gerust contact met mij op!Erwin Hudepohl

Prins Willem Alexanderlaan 1419

7312 GA Apeldoorn

06 38121439KvK:  87589354

Btw-Id: NL004444739B28