Op zoek naar een wiskunde docent?

Bent u op zoek naar docent wiskunde voor een kortdurende vervanging voor een kleine vacature voor havo of vwo-klassen zodat de lessen wiskunde niet uit hoeven te vallen? Dan bent u bij mij wellicht aan het juiste adres. Misschien kan ik u wel tijdelijk helpen totdat u een definitieve vervanger of opvolger gevonden heeft. Gezien mijn overige werkzaamheden ben ik beschikbaar op maandag tot en met woensdag van 08.30 uur tot 12.00 uur.

Zoekt u geen vervanger maar zou u graag de ouders/verzorgers van uw eersteklassers willen helpen zodat zij hun kinderen goed kunnen helpen bij wiskunde? Met plezier verzorg ik een training van 8 bijeenkomsten in de avonduren. Tijdens deze training wordt de stof van klas 1 havo/vwo opgehaald en worden veel-gemaakte-fouten besproken.

Wilt u ondersteuning bij het verwerken van de formatie in Foleta of Excel? Neem ook dan gerust contact met mij op.

In het formulier hiernaast kunt in het opmerkingenveld aangeven wat uw wensen zijn. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Heb je ergens vragen over? Neem gerust contact met mij op!

Erwin Hudepohl
Prins Willem Alexanderlaan 1419
7312 GA Apeldoorn
06 38121439

KvK:  87589354

Btw-Id: NL004444739B28